Legutóbbi témák | » Happy Birthday! - Charles & ArielleSzomb. Szept. 13, 2014 11:08 pm by Arielle Crawford» Hogwarts Hétf. Szept. 08, 2014 8:35 am by Charles Hemsworth» Aktuális hírek!Hétf. Aug. 18, 2014 2:26 am by Viviana Clarke» Jövő 50 árnyalataVas. Aug. 17, 2014 11:32 am by Viviana Clarke» the party - Alexander & ChristineCsüt. Aug. 14, 2014 3:30 am by Alexander Saimon» Hello, I'm home! - Don & LiaKedd Aug. 12, 2014 9:06 am by Donovan Sivero» Freya S. KrassferHétf. Aug. 11, 2014 3:39 am by Freya S. Krassfer » Alisha JohnsonSzomb. Aug. 09, 2014 11:54 pm by Alisha Johnson » Tina & Don ~ The big bummPént. Aug. 08, 2014 8:23 am by Donovan Sivero |
|
| Winona & Garret | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Garret Norwood Bűnöző
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2014. Jul. 16.
| Tárgy: Winona & Garret Szomb. Júl. 19, 2014 11:04 am | |
| Az utóbbi néhány napban kissé szűkösen voltam a pénzzel, nyilván mert az előző munkahelyem végre rájött, hogy hiba továbbra is átutalni a fizetésem, és minden szó nélkül beszüntették a kifizetést. Szemetek! Egy volt "kollégám", akit mostanában engedtek ki, és szintén ide ette a fene egy ideje már rágja a fülem, hogy csináljunk meg egy bulit közösen, de eddig mindig nemet mondtam rá, aztán pár hete szerencsétlen marhája megint lecsukatta magát, én pedig megörököltem az elmebeteg tervét: elrabolni egy politikus feleségét, váltságdíjért. Nem mondom, jó bőr a csaj, és biztos rengeteget kapnék érte. Ja, 3-at fejbe, meg húszat mellkasba.
Ahelyett, hogy hülyeséget csinálnék, inkább csak végzem a dolgom ma este. Az első roham már leült, én pedig nyugodtan törölgetek, amikor belép az ajtón...Winona Sheila Bowman! Hát ilyen nincs! Kissé bizonytalanul lépked, és sokat segít, hogy a két barátnőjébe kapaszkodhat, akik szintén nem szomjasak már annyira. Sőt, talán még Winona a legjózanabb a háromból. Hát ilyen nincs...ez szinte már túl könnyűnek tűnik! Egyenlőre csak várok, és figyelem őket. ha itt maradnak záróráig, már csak ketten távoznak innen! | |
| | | Winona Sheila Bowman Civil
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2014. Mar. 19. Age : 34 Tartózkodási hely : Miami
| Tárgy: Re: Winona & Garret Csüt. Júl. 24, 2014 1:58 am | |
| Az utóbbi két hetem, csak abból állt, hogy egész nap buliztam, szexeltem, ittam, aztán reggel másnaposan keltem, egy idegen ágyában. Reggel még jót szexelünk, aztán elhúzom a csíkot onnan. Szerencsére a férjem csak a hétvégén jön haza, mert oda van nagyon messze ilyen üzleti konferenciákon. Szóval ma még tudok bulizni a csajokkal egyet, aztán hazajön az uram, és nem bulizhatok tovább. Elég is volt most egy darabig szerintem, mert fáj a fejem már minden napos berúgásoktól. Délután 4-kor eljöttünk két barátnőmmel bulizni. Én nem ittam, mert ezeket a hülyéket nem lesz aki hazavigye vagy hazaküldje őket. Már este 7 volt, amikor ez a két bolond, menni akart máshová bulizni. Én nem voltam annyira berúgva mint ők, de mondom jól van, menjünk. A két bolond belém kapaszkodtak és úgy sétáltunk be egy bárszerűségbe. A két bolondot leültettem a sarokba egy boxba, én meg a pulthoz mentem, hogy valamit rendeljek. - Helló! - köszöntem a csapos srácnak. -A két barátnőimnek valami jó erős koktélt, én pedig egy sex on the beach-et kérek! - adtam le a rendelést, és míg vártam, leültem a pulthoz a székre. Ezt viselem | |
| | | Garret Norwood Bűnöző
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2014. Jul. 16.
| Tárgy: Re: Winona & Garret Csüt. Júl. 24, 2014 9:21 am | |
| A szívem majd kiugrik a helyéről, ahogy az áhított pénztárca, és bankszámla gazdája felém lépked. Na igen, jó kis buksza ez, szívesen elmerülnék benne, hogy teljesen kiélvezzem a tartalmát és...oké, azt hiszem kezdi a másik agyam átvenni az irányítást. Türelem! -Meseszép estét - köszönök vissza a hölgynek, kedvesen mosolyogva rá. Remélem a többi vendég nem lesz féltékeny, amiért neki ilyen udvariasan köszöntem, a helyhez illő "Mit akarsz?!" helyett. A mosolyom amúgy őszinte, hisz ez a nő is azt a koktélt rendelte, amit speciel el tudok készíteni. -Rendben, akkor két gégepukkasztó, és egy Sex on the beach - ismétlem meg, és felkapom a kulcsom a kassza mellől, majd indulnék is kifelé, de megtorpanok, és kérdőn nézek a nőre. -Ó, a harmadik alatt is koktélra gondolt? Igazán kár... Valahogy nem esik nehezemre megjátszani a csalódottsággal vegyes pajkos félmosolyt, de aztán mint a villám ütöm össze életem legjobban sikerült koktélját, amit Winona meg is kap, amíg a Gégepukkasztóval szenvedek. Valószínű azért megy lassabban a dolog, mert egyszerre keverem, és találom fel a dolgot. Amúgy nem sikerül valami bonyolultra a dolog, egy kis kivi, hogy azt higgyék, attól ilyen zöld, aztán a pult alól...hát majdnem valami más lesz, de végül menta kerül bele, és vodka, mert rádöbbenek, hogy ha már most kidőlnek végleg, lehet haza viszi őket, és elúszott a lehetőség. -Szolgálhatok valami mással is? - Kérdem, sejtelmes hangon, a fény pedig megcsillan az Absinthe-os üvegen, amit még nem rejtettem el valami ügyesen, szóval ő is láthatja. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Winona & Garret | |
| |
| | | | Winona & Garret | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |