Legutóbbi témák | » Happy Birthday! - Charles & ArielleSzomb. Szept. 13, 2014 11:08 pm by Arielle Crawford» Hogwarts Hétf. Szept. 08, 2014 8:35 am by Charles Hemsworth» Aktuális hírek!Hétf. Aug. 18, 2014 2:26 am by Viviana Clarke» Jövő 50 árnyalataVas. Aug. 17, 2014 11:32 am by Viviana Clarke» the party - Alexander & ChristineCsüt. Aug. 14, 2014 3:30 am by Alexander Saimon» Hello, I'm home! - Don & LiaKedd Aug. 12, 2014 9:06 am by Donovan Sivero» Freya S. KrassferHétf. Aug. 11, 2014 3:39 am by Freya S. Krassfer » Alisha JohnsonSzomb. Aug. 09, 2014 11:54 pm by Alisha Johnson » Tina & Don ~ The big bummPént. Aug. 08, 2014 8:23 am by Donovan Sivero |
|
| Aktuális hírek! | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Viviana Clarke Admin
Hozzászólások száma : 254 Join date : 2013. Dec. 28. Age : 30 Tartózkodási hely : Florida, Miami
| Tárgy: Aktuális hírek! Szomb. Dec. 28, 2013 3:20 pm | |
| | |
| | | Viviana Clarke Admin
Hozzászólások száma : 254 Join date : 2013. Dec. 28. Age : 30 Tartózkodási hely : Florida, Miami
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Hétf. Jan. 27, 2014 4:37 am | |
| Figyelem! A mai naptól Vanessa Howardot Gabriella Bianchiként érhetitek el, elvégre tudjátok, az anyag nem tűnik el, csak átalakul. | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Vas. Feb. 09, 2014 2:15 am | |
| Figyelem! A mai naptól ( 2014. 02. 09 ) két új csoporttal gazdagodtunk, ( művészek, sportolók ) használjátok ezeket is bátran! Illetve! Senki se felejtse, hogy az inaktív karakterek legkésőbb holnapig jelentkezhetnek, ellenkező esetben törlésre kerülnek! | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Hétf. Feb. 10, 2014 5:15 am | |
| 2014. 02. 10 TÖRÖLT FELHASZNÁLÓK
Ronald Lion Nicolas Godwin Spencer A. Mason Nathanial Eric Woodstone Malcolm Weston Sonja Komarov Ames Woodley Jasmine Parrish Jaqueline Ryan Roxanne Blooms Karen Waldorf Alexander Wainford Cornelia Faye Hoppkins Ella Fontaine ( saját kérésre )
Amennyiben később mégis visszatérnének: előtörténeteiket, játékaikat megtalálhatják az Archivum mappában! | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Vas. Feb. 16, 2014 1:14 am | |
| Figyelem, figyelem!
Minden készülő karakter usere, aki túllépte a kéthetes elkészülési időt 2014. 02. 18 - ig legyen szíves megírni az előtörténetét, vagy legalábbis jelezzen Gabynak vagy nekem pmben, ha egy kicsi időt szeretne még, ellenkező esetben sajnos törlésre kerül.
Érintett személyek:
Maple Cranswick Apple Lindley Kaelynn Lina Anderson Jared Beaver Karen E. Waldorf Ted Barten Kiara Vanity Mi-Sha Kim | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Kedd Feb. 18, 2014 11:45 pm | |
| Figyelem!
Ma estig kitoltam a határidőt az előtörténetek elkészítésére vonatkozóan, így 2014. február 19 23:59 - percig van lehetőségetek elkészíteni a lapotokat, vagy legalább jelezni Nekem pm - ben, hogy szeretnétek egy kis haladékot kérni. Éjfél után áttörölgetem a tagokat.
Érintett személyek:
Maple Cranswick Apple Lindley Kaelynn Lina Anderson Jared Beaver Karen E. Waldorf Ted Barten Kiara Vanity Mi-Sha Kim | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Szer. Feb. 19, 2014 12:58 pm | |
| - Viviana Clarke írta:
Figyelem!
Ma estig kitoltam a határidőt az előtörténetek elkészítésére vonatkozóan, így 2014. február 19 23:59 - percig van lehetőségetek elkészíteni a lapotokat, vagy legalább jelezni Nekem pm - ben, hogy szeretnétek egy kis haladékot kérni. Éjfél után áttörölgetem a tagokat.
Érintett személyek:
Maple Cranswick Apple Lindley Kaelynn Lina Anderson Jared Beaver Karen E. Waldorf Ted Barten Kiara Vanity Mi-Sha Kim Apple Lindley Kaelynn Lina Anderson Jared Beaver Karen E. Waldorf Ted Barten Kiara Vanity Mi-Sha Kim
Törölve lettek, mivel nem jelentkeztek, nem fejezték be az előtörténetüket, ám amennyiben később úgy döntenének, mégis csatlakoznának megkezdett ET - jüket megtalálhatják az Archivumban. | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Vas. Feb. 23, 2014 10:44 am | |
| Figyelem!
A közelmúltban néhány játékostól kaptunk egy - két jó ötletet arra vonatkozóan, miként lehetne átláthatóbbá tenni az oldalt, megkönnyíteni a frissen regisztrált userek dolgát. Amennyire azt már észrevehettétek, igyekeztünk ezeket kivitelezni, többek közt ennek köszönhető a „Naplók” mappa megszületése is, amit kérünk titeket, ahogy időtök engedi, használjatok. A célja röviden, tömören annyi volna, hogy a karakterek fontos mozzanatait, eseményeit, röviden összefoglaljátok benne, játékok fontos végkimeneteleit, stb., hogy, aki újonnan csatlakozik hozzánk, könnyedén fel tudja venni a fonalat és megismerhesse az adott karit, annak életét, személyiségét ET - k átbogarászása nélkül is. Ebben a mappában a játékaitokat is nyugodtan vezethetitek, képeket tehettek bele, vagy amit csak szeretnétek, határokat maximum a fantáziátok szabhat. ( Az ötletet nagyon köszönjük: Alexander Saimonnak )
Az avatarfoglaló is átesett némi változtatáson, nevezetesen, hogy a már listába felvett foglalásokat töröljük a topicból, a könnyebb átláthatóság miatt. ( Az ötletet nagyon köszönjük: Danneel Harwoodnak )
Természetesen szeretnénk, hogy az oldal ne csak rólunk adminokról, hanem főként Rólatok, játékosokról szóljon, így amennyiben eszetekbe jutna egy - két ötlet, változtatás, újítás, stb., bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és osszátok meg gondolataitokat. Egyelőre Gaby és Én, Viv várjuk a leveleiteket, később azonban már Davidet is nyugodtan nyúzhatjátok.
További jó szórakozást és játékot kíván a Miami Life vezetősége! | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Szer. Márc. 05, 2014 4:24 am | |
| Figyelem!
Az alább felsorolt karakterek előtörténetei vagy nem készültek el a megadott két hét alatt, vagy usereik tűntek el, nem adtak hírt magukról:
Tessa E. Reid Dana de Nnad Jason Westwood Madison Paint Andrew Mikaels Serena Perkins Ella Fontaine Amelia Goodwin Desya Sotravits Hazel C. Roberts Wilde T. Deas Damian Wynter Leandra T. Carreirao Declan Harris Vicky Bochamp Nicolai Zobova Rene Deneuve Elara Delavergne Caroline Fergusson Judy Brighton
2014. 03. 09 - én ( Vasárnap ) ismét áttörölgetjük az inaktív tagokat, így, akik addig nem adnak hírt magukról, nem írnak a jegelő topicba, nem készítik el a történeteiket, vagy legalábbis nem szólnak a vezetőség egy tagjának, hogy még időre lenne szükségük, azok sajnos törlésre kerülnek! | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Vas. Márc. 09, 2014 12:41 pm | |
| Figyelem!
Tessa E. Reid Dana de Nnad Jason Westwood Madison Paint Andrew Mikaels Serena Perkins Ella Fontaine Desya Sotravits Hazel C. Roberts Wilde T. Deas Damian Wynter Leandra T. Carreirao Declan Harris Nicolai Zobova Rene Deneuve Elara Delavergne Caroline Fergusson Judy Brighton
Ezek a felhasználók sajnos törlésre kerültek, ám amennyiben később mégis visszatérnének, előtörténeteiket megtalálhatják az Archivum mappában. | |
| | | Gabriella Bianchi Admin
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2013. Dec. 28.
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Szer. Márc. 19, 2014 8:42 am | |
| Figyelem! Az alább felsoroltak, sajnos egy ideje már eltűntek, vagy nem írták meg az előtörténetüket a megadott határidőn belül: Sebastian Caine James Llyold Sally Cohen Anthony C. Brennan Alice ’Hope’ Cassidy Matthew Cooper Amira Jones Byron Glenn Oliver Connerson Keith Wickworth 2014. 03. 23 - án az inaktív tagok törlésre kerülnek. Addig, ha valaki ezt szeretné elkerülni, értesítsetek engem, vagy Vivet pmben, ha még némi időre lenne szükségetek, vagy írjatok az inaktív topicba! | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Vas. Márc. 23, 2014 12:24 pm | |
| - Gabriella Bianchi írta:
Figyelem! Az alább felsoroltak, sajnos egy ideje már eltűntek, vagy nem írták meg az előtörténetüket a megadott határidőn belül:
Sebastian Caine James Llyold Sally Cohen Anthony C. Brennan Amira Jones Byron Glenn Oliver Connerson Keith Wickworth 2014. 03. 23 - án az inaktív tagok törlésre kerülnek. Addig, ha valaki ezt szeretné elkerülni, értesítsetek engem, vagy Vivet pmben, ha még némi időre lenne szükségetek, vagy írjatok az inaktív topicba! Ezek a felhasználók sajnos törlésre kerültek, ám amennyiben később mégis visszatérnének, előtörténeteiket megtalálhatják az Archivum mappában. | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Vas. Ápr. 27, 2014 12:32 am | |
| Figyelem!
Az alább felsorolt személyek egy ideje sajnos nem adtak életjelet magukról, és / vagy nem készítették el idejében az előtörténeteiket:
Alana Barclays Vicky Bochamp Amelia Goodwin Maple Cranswick William van der Vald Ivette Lisbeth Hilton Jeff T. Brooks Dr. Lydia Pratt Tessa E. Reid Ryan Tedder Juliette Hepburn Maximillian Richardson Cassidy R. Maylor Adam Brown Pablo Rapallo Sophie Anna Northon
2014. 04. 30 – án az inaktív karakterek ismét törlésre kerülnek. Addig, ha valaki ezt szeretné elkerülni, értesítse Gabyt, vagy engem pmben, ha még némi időre lenne szüksége, vagy írjon az inaktív topicba! | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Csüt. Május 01, 2014 4:38 am | |
| - Viviana Clarke írta:
Figyelem!
Az alább felsorolt személyek egy ideje sajnos nem adtak életjelet magukról, és / vagy nem készítették el idejében az előtörténeteiket:
Alana Barclays Vicky Bochamp Amelia Goodwin Maple Cranswick William van der Vald Ivette Lisbeth Hilton Jeff T. Brooks Dr. Lydia Pratt Tessa E. Reid Ryan Tedder Juliette Hepburn Maximillian Richardson Cassidy R. Maylor Adam Brown Sophie Anna Northon
2014. 04. 30 – án az inaktív karakterek ismét törlésre kerülnek. Addig, ha valaki ezt szeretné elkerülni, értesítse Gabyt, vagy engem pmben, ha még némi időre lenne szüksége, vagy írjon az inaktív topicba! A törlés megtörtént, ha pedig idővel mégis vissza kívánnának térni a játékosok, előtörténeteiket megtalálják az Archivum mappában. | |
| | | Gabriella Bianchi Admin
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2013. Dec. 28.
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Vas. Jún. 01, 2014 6:13 am | |
| Figyelem! A lentebb felsorolt személyek sajnos már egy ideje nem léptek be, vagy nem készítették el az előtörténetüket és nem adott senki életjelet magáról.
Griffin Godburg Daneel Harwood Axel Wainford
Alice ’Hope’ Cassidy
Matthew Cooper Cornelia F. Hoppkins Alisha W. Johnson Hayley Taylor
Pablo Rapallo Jeff Brooks
Christina Preston Selene Blackall
Kisha Song
2014.06.04.-án az inaktív karakterek törlésre kerülnek. Ha valaki ezt szeretné elkerülni, akkor értesítsen engem, vagy Vivet pm-ben, ha szeretne még egy kis időt. Vagy, írjon az inaktív topicba. | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Szer. Jún. 04, 2014 10:29 pm | |
| - Gabriella Bianchi írta:
Figyelem! A lentebb felsorolt személyek sajnos már egy ideje nem léptek be, vagy nem készítették el az előtörténetüket és nem adott senki életjelet magáról.
Griffin Godburg Daneel Harwood Axel Wainford
Alice ’Hope’ Cassidy
Matthew Cooper Cornelia F. Hoppkins Alisha W. Johnson Hayley Taylor
Pablo Rapallo Jeff Brooks
Christina Preston Selene Blackall
Kisha Song
2014.06.04.-án az inaktív karakterek törlésre kerülnek. Ha valaki ezt szeretné elkerülni, akkor értesítsen engem, vagy Vivet pm-ben, ha szeretne még egy kis időt. Vagy, írjon az inaktív topicba. A törlés megtörtént, ha pedig idővel mégis vissza kívánnának térni a játékosok, előtörténeteiket megtalálják az Archivum mappában. | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Csüt. Jún. 26, 2014 7:13 am | |
| Figyelem! A lentebb felsorolt személyek sajnos már egy ideje nem léptek be, vagy nem készítették el az előtörténetüket és nem adott senki életjelet magáról.
Steven J. Walker Vincent Watson Alice 'Hope' Cassidy Charlotte Anne Hemingway Danneel R. Harwood Kisha Song Wyatt Crimen Victor Blacksmith Nicholas Hammond
2014.06.30.-án az inaktív karakterek törlésre kerülnek. Ha valaki ezt szeretné elkerülni, akkor értesítsen engem, vagy Gabyt pm-ben, ha szeretne még egy kis időt. Vagy, írjon az inaktív topicba. | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Kedd Júl. 01, 2014 8:32 am | |
| - Viviana Clarke írta:
Figyelem! A lentebb felsorolt személyek sajnos már egy ideje nem léptek be, vagy nem készítették el az előtörténetüket és nem adott senki életjelet magáról.
Steven J. Walker Vincent Watson Alice 'Hope' Cassidy Charlotte Anne Hemingway Danneel R. Harwood Kisha Song Wyatt Crimen Victor Blacksmith Nicholas Hammond
2014.06.30.-án az inaktív karakterek törlésre kerülnek. Ha valaki ezt szeretné elkerülni, akkor értesítsen engem, vagy Gabyt pm-ben, ha szeretne még egy kis időt. Vagy, írjon az inaktív topicba. A törlés megtörtént, ha pedig idővel mégis vissza kívánnának térni a játékosok, előtörténeteiket megtalálják az Archivum mappában. | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Hétf. Aug. 04, 2014 11:39 pm | |
Emma Rose Blanchard Matthew Cooper Alice Brigthmon Russel Harden Nicolai Zobova Bastien Dupriest Danneel Harwood Dr. Lydia Pratt Holden Caulfield
2014.08.10.-én az inaktív karakterek törlésre kerülnek. Ha valaki ezt szeretné elkerülni, akkor értesítsen engem, vagy Gabyt pm-ben, ha szeretne még egy kis időt. Vagy, írjon az inaktív topicba. | |
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! Hétf. Aug. 18, 2014 2:26 am | |
| - Viviana Clarke írta:
Emma Rose Blanchard Matthew Cooper Alice Brigthmon Russel Harden Nicolai Zobova Bastien Dupriest Danneel Harwood Dr. Lydia Pratt
Holden Caulfield
2014.08.10.-én az inaktív karakterek törlésre kerülnek. Ha valaki ezt szeretné elkerülni, akkor értesítsen engem, vagy Gabyt pm-ben, ha szeretne még egy kis időt. Vagy, írjon az inaktív topicba. A törlés kis csúszással ugyan, de megtörtént, ha pedig idővel mégis vissza kívánnának térni a játékosok, előtörténeteiket megtalálják az Archivum mappában. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aktuális hírek! | |
| |
| | | | Aktuális hírek! | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |